Eesti veini keskused Kesk-Eestis
Eesti veini kamber Hindreku talus ja Oberpahlen Vein&Roog restoran Vaata marsruutiÜlevaade Eesti veinidest koos sobitatud maitseelamustega – Eesti Veinitee tootjate veine tutvustavad keskused loovad võimaluse Eesti tootjate valiku kogemiseks ja Eesti veiniskeene muutustega kaasas käimiseks. Eesti veini keskuses saad korraldada veini- ja toiduteemalise sündmuse või tellida sündmuse ja cateringi enda poolt soovitud paika.
Elamuse kukkuleppimiseks võta ühendust, uuri võimalusi ja vali sobiv aeg. Tere tulemast põhjamaisele maitserännakule!
VEINIKESKUST
km
erinevat veini
päev
1. Eesti veini kamber
Alusta Järvamaalt Kesk-Eestis asuvast Hindreku talust, kus asub Eesti veini kamber. Hindreku talus veel veini ei toodeta, kuid nad on koondanud kokku pea kõigi Eesti käsitööveini tootjate veinid, et teha degustatsioone ja koolitusi. Eesti veini koolitus on pärjatud EHE märgisega ning annab hea ülevaate Eestimaa veinitootmise ajaloost ja tänasest olukorrast. Hindreku talus on võimalik pidada pulmi, sünnipäevi või korraldada seminare ja Eesti vein on au sees igal üritusel. Ettetellimisel pakutakse toitlustust, ööbimist ja muid tegevusi.
2. Restoran Oberphalen Vein&Roog
Põltsamaa restoran Oberpahlen – Vein & Roog pakub külastajatele meeldejäävaid toidu- ja veinielamusi. Restoranist leiab enam kui 20 Eesti veinimaja esindusliku tootevaliku, mille seast omakorda oma lemmiku iga veinigurmaan. Veinide degusteerimise kõrvale on võimalik tellida ka kohalikul toidupärandil põhinev menüü ja kogeda, kuidas maitsevad balti-saksa aadlike vanadest retseptikogudest inspireeritud road. Kokkuleppel pakume degusteerimise- ja toidupakette ka cateringiteenusena.